Gyógytornász és 

manuálterapeuta csapatunk

Óbudai MozgásKlinikánk fizioterapeuta csapata is kizárólag egyetemi diplomával és kimagasló szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll. Legyen szó sportrehabilitációról, gerincgyógyászatról vagy mozgásszervi betegségek azonnali kezeléséről, csapatunkra bátran számíthatsz.

Miért dönts mellettünk, ha fizioterapeuta csapatot keresel?

Személyre szabott terápiát biztosítunk

A sikeres fizioterápiás kezelések kulcsa mindig az egyénre szabott terápiás tervben rejlik. Ehhez először is meg kell ismernünk a panaszaid, majd el kell végeznünk a szükséges fizikális vizsgálatokat, hogy valóban pontos képet kapjunk az egészségügyi állapotodról. Ezután rögtön hozzá is látunk az egyéni terápiás terved kidolgozásához, és már indulhat is a kezelésed. Minden egyes alkalom után javulást tapasztalhatsz, végül pedig a mozgásszervi betegségekből vagy sportsérülésekből fakadó fájdalmad is teljesen megszűnhet.

Miért dönts mellettünk, ha fizioterapeuta csapatot keresel?

Munkánkat a profizmus és az empátia jellemzi

Csapatunkkal az egészségre mindig holisztikusan tekintünk, tehát a tüneti kezelésen felül még számos technikával és tanáccsal segítjük a felépülésed. Pontosan átérezzük, hogy egy-egy mozgásszervi panasz milyen nehézségeket okozhat az életedben, ezért a terápiánk során végig empatikus hozzáállással gondoskodunk a mihamarabbi gyógyulásodról. Céljaink között a rendszeres mozgás mindennapjaidba történő beépítése is fontos szereppel bír.

Azonnal elkezdjük a kezelésed

A legelső találkozásunk alkalmával rögtön hozzálátunk a mozgásterápiához. Az anamnézis felvételét és a vizsgálatok elvégzését követően összeállítjuk a személyre szabott terápiás terved, amely ha szimpatikus számodra, már kezdetét is veheti a kezelésed. Tedd meg az első lépést még ma a gyógyulásod felé, és foglalj időpontot online felületünkön bizalommal!

Azonnal elkezdjük a kezelésed

Cookies settings

We use cookies on our website.

Some of them are necessary for the functioning of the site, but you can decide about others.